Asociatia Somelierilor din Romania (ASR) si Halewood Wines & Spirits au organizat vineri, 25 martie 2016, Trofeul Someleriei 2016. Concurentii ajunsi in finala s-au intrecut la Radisson Blu pentru distinctia „Cel mai bun somelier al Romaniei”, la probele:

  • servire si decantare
  • food & wine pairing
  • demonstratie practica a interactiunii cu clientul

Echipa Naan Food&Drink Studio a fost prezenta la eveniment, iar Somelierul nostru Ovidiu Olteanu a fost membru al juriului. Felicitari premiantului Adrian Jipa, cel mai bun somelier din Romania in 2016!

IMG_1574

FullSizeRender

Ceilalti membri ai juriului, impreuna cu Michele Chantôme, Secretar General  A.S.I. (Association de la Sommellerie Internationale), au fost invitati la Naan Food&Drink Studio.

12919903_968796576567341_4374068879672388018_n

12799424_968797189900613_6914299830728965861_nâIMG_1559
12919627_968797613233904_1057051186765215499_n