Canneloni umplute cu carne de rata si ricotta, sos crema de hribi, coulis din sfecla rosie cu hrean.

Un preparat hranitor cu somon afumat, zucchini, rosii uscate, sos roze, ceapa si nucsoara, puse in valoare de un strop de vodca

O supa crema, a carei textura fina dubleaza placerea gustului de hribi prin completarea cu spuma de lapte si nuci caramelizate, alaturi de painica Naan.

O supa limpede ca lacrima de bucurie, servita cu paste cannelloni umplute cu carne de rata, ricotta si hribi

Mix de verdeturi, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, goji, nuci, dressing de pesto cu mustar. Vinul recomandat de somelier.

Preparat traditional Italian, servit intr-o mantie de pesto si muguri de pin, garnisit cu parmezan, capere crocante, rucola si ulei de trufe.

Gustul dulce de sfecla rosie coapta formeaza un duet inspirat cu branza de capra, cu textura sa cremoasa. Li se alatura anghinare, rosii uscate, microplante si muguri de pin pentru completarea aromelor. Vinul recomandat de somelier.