Aplicatia gratuita Naan Food&Drink Studio ofera membrilor (utilizatorilor care isi creeaza cont) posibilitatea de a beneficia de discount-uri la nota de plata in cadrul restaurantului nostru. Aplicatia se poate descarca din iTunes (click aici) si Google Play (click aici).

Se ofera automat un discount de 2% tuturor utilizatorilor care isi creeaza cont. 

Niveluri de discount:

Silver: 5% discount la nota de plata – la acumularea de facturi in valoare de 1000 lei in contul respectiv.

Gold: 10% discount la nota de plata – la acumularea de facturi in valoare de 5000 lei in contul respectiv.

Platinum: 15% discount la nota de plata – la acumularea de facturi in valoare de 10.000 lei in contul respectiv.

La acumularea sumelor de mai sus, statutul membrului va fi upgradat automat si va fi valabil timp de 12 luni din momentul respectiv. Statutul se prelungeste doar daca utilizatorul isi mentine pragul de facturi aferent nivelului.

Folosirea discountului

La primirea notei de plata, membrii Naan au posibilitatea de a alege intre cele trei optiuni:

  1. Acumulează discount în lei

    Optiunea permite plata integrala a notei de plata, cu acumularea discountului aferent in lei, in contul utilizatorului, pentru a fi folosit la viitoarele vizite. Sectiunea Istoric afiseaza discountul in lei acumulat pana in momentul respectiv.

  2. Plătește cu discount ..%

Butonul permite achitarea notei de plata beneficiind de discountul aferent statutului de membru (2% pentru toti utilizatorii inregistrati, 5% pentru nivelul Silver, 10% pentru nivelul Gold sau 15% pentru nivelul Platinum)

  1. Folosește discount în lei acumulat

Optiunea permite folosirea discountului in lei, acumulat prin optiunea de la punctul 1. Poate fi folosit tot discountul existent sau doar o parte, prin tastarea sumei aferente.

Discountul nu poate fi transferat altui utilizator sau cont. Pentru a beneficia de una din cele 3 optiuni, este necesar sa se utilizeze aplicatia inainte de achitarea efectiva a notei de plata. Optiunea implicita este 2 – Acumuleaza discount in lei. Prin urmare, daca utilizatorul nu isi foloseste aplicatia inainte de a achita nota de plata, procentul de discount aferent este transformat in lei de catre aplicatie si adaugat in cont.