Aperitive
Canapé de sfecla rosie si Chevre
Gustul dulce de sfecla rosie coapta formeaza un duet inspirat cu branza de capra, cu textura sa cremoasa. Li se alatura anghinare, rosii uscate, microplante si muguri de pin pentru completarea aromelor.
Vinul recomandat de somelier.
27 lei / 200 gr.
Carpaccio din muschi de vita
Preparat traditional Italian, servit intr-o mantie de pesto si muguri de pin, garnisit cu parmezan, capere crocante, rucola si ulei de trufe.
35 lei / 150 gr.
Tartar de somon fume cu vodka
Cubulete de somon afumat norvegian, amestecate cu crema de branza fina, rosii uscate, coulis de hrean, capere crocante si oua de prepelita.
33 lei/ 200 gr.
Salate
Greens & Seeds
Mix de verdeturi, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, goji, nuci, dressing de pesto cu mustar. Vinul recomandat de somelier.
25 lei / 250 g
Salata cu Pui Tandoori
Pui condimentat, apoi rumenit in Tandoor, cu mix de salata verde si seminte hranitoare.
Un mix de salata verde si castravete 150g pulpa de pui tandoor 150 g
27 lei/ 300 gr.
Salata cu Sfecla rosie coapta si Feta
Textura delicata a sfeclei coapte si marinate se alatura cubuletelor de branza feta si se completeaza cu naut, soia verde, microsalata, seminte de dovleac, gulii coapte si un strop de otet balsamic
26 lei/ 250 gr
Supe
Consommé de rata
O supa limpede ca lacrima de bucurie, servita cu paste cannelloni umplute cu carne de rata, ricotta si hribi
19 lei / 250 ml.
Capucino de hribi
O supa crema, a carei textura fina dubleaza placerea gustului de hribi prin completarea cu spuma de lapte si nuci caramelizate, alaturi de painica Naan.
21 lei / 250 ml.
Paste
Fettuccine cu Fructe de Mare
Un preparat de inspiratie corsicana, usor picant, cu baby calamari, midii, creveti si rosii cherry, asezonat cu busuioc si menta
37 lei / 250 g
Penne cu Somon
Un preparat hranitor cu somon afumat, zucchini, rosii uscate, sos roze, ceapa si nucsoara, puse in valoare de un strop de vodca
34 lei / 250 g
Ravioli cu Ragu de Rata si Sos de creveti
Paste umplute cu carne de rata frageda, desavarsite cu un sos roze cu creveti.
39 lei/ 250 gr.
Penne cu Burrata si Pesto Genovese
Penne cu branza proaspata din lapte de bivolita, pesto, fasole verde si cubulete de cartofi.
36 lei/ 250 g
Paccheri cu Pastrav Afumat si Zucchini
Pastravul afumat la cald si flambat in coniac, alaturi de zucchini si rosiile cherry, formeaza umplutura pentru paccherii facuti in casa
29 lei/ 250 gr
Fel principal
Inele de Calamar in Panko
Inele de calamari crocante, invelite in panko, servite cu sos de rosii marinara usor picant
43 lei/ 550 g
Cioppino cu fructe de mare si paine cu usturoi
O reinterpretare dupa reteta adusa in secolul XIX de italieni in San Francisco. Rasfat cu baby calamari, tentacule de caracatita si midii in sos de rosii usor picant, anghinare coapte si masline
Vinul recomandat de somelier
39 lei / 300 gr.
Ton rosu cu Orez Negru
Inspirat din faimosul sushi japonez, cu ton marinat trecut cateva secunde la foc iute, servit cu orez negru si ierburi aromatice plus pasta wasabi. Vinul recomandat de somelier.
69 lei / 300 gr.
Piept de rata cu sos de fructe de padure
Vinul recomandat de somelier.
58 lei / 300 gr.
Piept de pui Al Pesto
O delicatesa italiana: piept de pui intr-o mantie de sos pesto, cu muguri de pin, orez negru, anghinare bine coapte si rosii uscate
39 lei / 300 gr.
Coaste de porc in Bere neagra
Coaste de porc marinate in bere neagra, gatite lent, garnisite cu cartofi wedges si sos tartar.
Vinul recomandat de somelier.
42 lei / 700 g
Pulpe de Rata confiate cu glazura de sos Teriyaki
Pulpe de rata crocante gatite la garnita, invelite de o glazura de sos teriaky si servite cu varza rosie cu aroma de citrice si chimen.
49 lei/350 gr
Somon Ramen
O experienta senzoriala japoneza, in care somonul cu glazura de teriyaki este acompaniat de noodles cu ou, telina apio, spanac baby si supa de peste
47 lei/ 300 gr
Biban de mare pregatit la cuptor
Cu rozmarin si salvie, cartofi cu spanac baby, muguri de pin, masline si sparanghel saute
65 lei/ 400-600 g/200 g
Specialitati Black Angus
Muschi de vita Phillipino picant
Fasii din muschi de vita, teriaky, broccoli, edamame, orez Jasmine, dezmierdate in sos de soia si chilli
56 lei / 250 gr.
Rib Eye Steak cu Sos Demiglace si Legume Grill
Faimosul Steak Argentinian are acum un concurent serios - Steak de Vita Black Angus, servit alaturi de cartofi Naan, legume grill si sos demiglace
80 lei / 270 g/200 g
NAANBURGER
Un clasic servit cu inele de ceapa rosie, branza ceddar, pancetta, rosii, cartofi wedges, salata Coleslaw si jalapeno murat
42 lei/ 550 g
T-Bone Steak Black Angus maturat 21 zile cu mix de salata
Carne gustoasa si frageda, servita alaturi de cartofi Naan si salata mixta lolo
150 lei/ 650 g
Surf & Turf
Simbolurile pentru apa si pamant in cheie culinara, crevetii si muschiul de vita, sunt acompaniate de piure de cartofi cu trufe si sparanghel.
76 lei/ 300 gr
Specialitati Naan
Curry de Berbecut cu Spanac
Carne de berbecut marinata in sos pesto de coriandru cu lapte de cocos, apoi coapta in cuptorul de lut tandoor
55 lei / 300 gr.
Frigarui de pui Tandoori
Pulpe de pui marinate in sos de iaurt si condimente orientale timp de 24h, trecute prin Tandoor la foc iute
47 lei / 300|250 gr.
Frigarui de berbecut Tandoori
Dezmierdate in menta si condimente specifice, frigaruile sunt coapte in tandoor pentru un gust desavarsit
Vinul recomandat de somelier.
59 lei / 250 gr.
Curry de Pui cu Spanac
O fuziune inspirata cu pui suculent marinat 24h in sos de iaurt si mix de condimente indiene, preparat la tandoor apoi introdus in sos curry cremos
45 lei/300 g
Curry de Legume cu Spanac
O incursiune vegetariana delicioasa cu legume de sezon perpelite la foc iute in cuptorul din lut, apoi gatite cu lapte de cocos, spanac baby si condiment indiene
35 lei /300 gr
Desert
New York Cheese Cake
Desertul original caruia e greu sa ii rezisti, cu sos de fructe de padure cu scortisoara si anason
21 lei /150 g
Lava Cake
O explozie ispititoare de ciocolata amaruie, servita cu inghetata de vanilie din belsug
21lei/ 150g
Carrot Cake
O experienta pufoasa, cu icing de branza, nuci si scortisoara
19 lei/ 150 g